Find hele bogen her: Bogen – Den Gode Vedligeholdsstrategi (Du modtager bogen den 6/8)

Jeg har længe gerne ville skrive en bog for at hjælpe flere på vej med hvad der skal til for at lave en god vedligeholdsstrategi. Men der dukker altid en lille stemme op i hovedet på en, der fortæller, at man nok ikke er god nok eller andre nok ved bedre selv.

Så hvorfra kommer min motivation for at dele min bog med jer så fra…

Jeg kunne godt fortælle om mine kvalifikationer. Jeg kunne også have sat mit CV ind og opremset erfaringer. Til sidst besluttede jeg mig for at spørge nogen af dem jeg har hjulpet om deres mening. For det er i sidste ende det der betyder noget. Både for mig og for dig der sidder og læser.

Hvad får du ud af det!

Jeg har spurgt nogle af dem jeg har arbejdet tæt sammen med og jeg lader deres ord være min motivation for hvorfor jeg tror du også ville kunne få glæde af denne bog og min hjælp.

Workshops med Novo Nordisk A/S

Først er det René, der er vedligeholdsleder i Novo Nordisk A/S. Her er hvad han skrev på LinkedIn, som opfølgning på et indlæg jeg skrev om den workshop vi lavede sammen i hans afdeling.

”Tak for den store indsats, det bærer virkelig frugt det store arbejde der blev lagt i dette. Vi kan nu planlægge vores vedligehold med større sigtbarhed og kan placere dem korrekt i forhold til andre restriktioner, der skaber nedluk på anlægget. I sidste ende skaber det mere tid til produktion, mere kvalitet og en stabil produktion til glæde for vores patienter verden over. Stenderup Pedersen kan varmt anbefales.”

Jeg er virkelig stolt af Renés ord og virkelig glad for at netop formålet med opgaven blev udført så godt. Formålet var at evaluere vedligeholdet mod at få mere produktionstid.

Lasses strategiudrulning

Hvis stolthed er ordet jeg bruger om Renés fine ord, så kan jeg ikke udtrykke hvor meget Lasses ord betyder for mig. Lasse introducerer selv forløbet og hvad det jeg hjalp med.

”I min rolle som vedligeholdschef på en stor dansk medicinalvirksomhed i hovedstadsområdet fungerede Henrik Torben Pedersen som rådgiver og sparringspartner for mig og min organisation i godt 4 år. Henrik var en af hovedarkitekterne bag den vedligeholdsrejse, som jeg startede op ved min ansættelses begyndelse.

Det var en fantastisk oplevelse at arbejde tæt sammen med Henrik omkring vedligeholds- og produktionsoptimering. For Henrik evnede begge dele fuldt ud. 

Jeg har mødt mange dygtige vedligeholdere gennem min karriere. Men jeg har aldrig mødt en så faglig dygtig og velfunderet vedligeholdsleder som Henrik. Udover de stærke faglige kompetencer, har han også en unik evne til at kommunikere med medarbejdere i en teknisk organisation.

Den pragmatiske og ydmyge tilgang til opgaver og projekter gør, at medarbejdere fatter tillid og tror på, at der findes en ny vej sammen med Henrik. 

Det lykkedes at eksekvere stort set alt, hvad vi planlagde og aftalte. Og sagerne blev altid fulgt til dørs.  

Jeg er glad for, at vi stadig holder kontakten, og dyrker sparringen omkring vedligehold og produktionsoptimering.”  

Lasse Jonasson Mølbæk

Maskinmester og diplomleder i vedligeholdsledelse

God fornøjelse med bogen!

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: