I Stenderup Pedersen har vi for vane at bruge termen: Teknisk Ledelse, når vi beskriver hvad vi arbejder med. Men hvad dækker det over og hvordan kan vi hjælpe dig.

Teknisk ledelse er en samlet betegnelse for det arbejde og de opgaver, der foregår til dagligt, i en produktionsvirksomhed. Opgaverne er tværfaglige og rammer mange funktioner i virksomheden. Det dækker bl.a. Vedligeholdsledelse, Energi ledelse, Projektledelse, strategisk ledelse, produktions- og driftsledelse og sikkerhed- og miljøledelse. Det har også en del overlap med IT, indkøb og kvalitetsafdelingerne. Derfor ville det ikke være retvisende at sige at vi samarbejder med vedligehold, når vi arbejder med Teknisk Ledelse, men med hele organisationen. Vi tager dog udgangspunkt eller perspektivet fra vedligeholdsafdelingen. Vores formål er ikke at skabe en god pålidelighed på udstyret, således at vi suboptimere for vedligeholdsafdelingen. Vi ser holistisk på det og skaber værdi for hele værdikæden.

Over de næste afsnit vil jeg skrive om nogle af de aspekter der er en del af god Teknisk Ledelse. En del om vedligeholdsledelse og lidt om projektledelse, set fra et vedligeholdsperspektiv. Så blev det til en del om energiledelse, som jeg derfor har valgt at brække over i to stykker. Til sidst tager jeg et skud på det overordnede strategiske perspektiv, med udgangspunkt i Vedligeholdet. Følg gerne med og kommenter gerne!    

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: