#01 Vedligehold 2.0

Velkommen til denne kampagne jeg har valgt at kalde Vedligehold 2.0.

Photo by Eddie Kopp on Unsplash

Det er klart nok at denne titel er lavet for at provokere lidt, men jeg mener også noget med det. For der er mange snakker om Industri 4.0 og vedligehold 4.0 med hvad dertil hører, af IIOT og Augmented Reality for at nævne et par områder herinde for. Og fedt ser det ud i et reklame kataloget og det er super gode værktøjer, når de virker. Men i denne serie af blog opslag vil jeg bare grave et spadestik dybere og vise nogle af de udfordringer jeg umiddelbart ser.

Jeg håber også at bloggen kan give noget inspiration til din hverdag og de udfordringer du står med lige nu. Forhåbentligt vil opslagene også være med til at se et par af forhindringerne før de opstår.

Denne serie vil fokusere på det overordnede plan og snakke behov og muligheder, men også gå dybere og kigge på det tekniske som IT og CMMS. Der kommer også et oplæg der handler om nogle af løsninger vi snakker om i vedligehold 3.0 og 4.0 om fordele, udfordringer og omkostninger. Det er eksempelvis AR og PdM.

Så jeg håber du vil læse aktivt med og give en kommentar eller dele dine erfaringer til det skrevne.

Skriv en kommentar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: